AUTO CAR

Feb 10 2020

Auto Corsten Export – AUTO CORSTEN, auto export.

#Auto #exportauto export

  • Auto export
  • Auto export
  • Auto export
  • Auto export
  • Auto export

Meer dan 300 auto’s op voorraad

Auto export

Dagelijks nieuwe auto s

Dagelijks komen er nieuwe auto s binnen. Bij Auto Corsten staan minimaal 300 auto s op voorraad.

Het aanbod van Auto Corsten omvat alle merken, bouwjaren en prijsklassen.

Auto export

Gekende kwaliteit

Elk voertuig is goed onderhouden en op kilometerhistorie gecontroleerd. Bijna elk voertuig is afkomstig van Nederlandse Lease-maatschappijen en dan ook voorzien van een sluitende onderhoudshistorie. Dit noemen we gekende kwaliteit .

Auto export

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

AUTO CORSTEN EXPORT wie zijn wij

Auto Corsten BV is Uw officiële Opel dealer van Mariahout en omstreken (Noord-Brabant). Het familiebedrijf is ruim 40 jaar geleden gestart door Jan Corsten. Het automobielbedrijf is gegroeid naar een full-service auto bedrijf met een moderne geoutilleerde werkplaats en één van de grootste occasioncenters uit de regio.

Bij ons kunt u terecht voor alles wat met auto’s te maken heeft, zoals o.a. inkoop / verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen, taxaties, schade, financiering / lease, bemiddeling, import / export, onderdelen / accessoires, onderhoud/reparatie en APK-keuringen.

De zekerheid van gekende kwaliteit

Bij Corsten Export zullen we nooit claimen dat we alleen de beste Auto s verkopen. Onze kracht schuilt in veelzijdigheid. U kunt bij ons terecht voor zeer jonge voertuigen, maar ook voor oudere wagens. Voor u is het echter van groot belang dat u weet wat u koopt. Daarom bieden wij gekende kwaliteit . Goed onderhouden (ex-lease) auto s of particuliere goed onderhouden auto s die een gecontroleerde km stand hebben, en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zo kunt u beter dan ooit voertuigen met elkaar vergelijken en een exemplaar kiezen dat precies past bij uw wensen.

U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!Written by admin


%d bloggers like this: